• Pachamama eliquid kopen, Pachamama eliquid kopen Belgie, Pachamama eliquid kopen Nederland
  • Pachamama eliquid kopen, Pachamama eliquid kopen Belgie, Pachamama eliquid kopen Nederland
  • Pachamama kopen, Pachamama kopen Belgie, Pachamama kopen Nederland, Pachamama eliquids kopen, Pachamama eliquids kopen Belgie, Pachamama eliquids kopen Nederland
  • Charlies Chalk Dust kopen, Charlies Chalk Dust Belgie, Charlies Chalk Dust Nederland

  Pachamama – Blood Orange Banana Gooseberry

  0 reviews
  0 out of 5

  22,50 Incl. btw

  Op voorraad (kan nabesteld worden)

  Charlies Chalk Dust: Het Verhaal

  Hoge VG E-liquid, Premium Vape Juice, dampen, vapen

  Als jonge jongen, liep Charlie van deur tot deur om zijn courgettes van eigen bodem aan de huisvrouwen in de buurt te verkopen. Door zijn charme had hij geen problemen deze vrouwen vijf keer meer aan te rekenen dan de normale prijs van de lokale kruideniers. Tijdens de wintermaanden vond hij raar-gevormde keien in zijn voortuin die hij dan schilderde met kleurrijke ontwerpen. Dezelfde huisvrouwen die ook zijn courgettes kochten, wel, die kochten ook zijn keien.

  De verkoper heeft slechts een enkel doel: de klant helpen bij het maken een koopbeslissing. Als hij een goede verkoper zoals Charlie zou zijn, dan zou hij zijn klant tevreden stellen door de relatie tussen verkoper en klant te laten bloeien. Charlie heeft nooit zijn succes gemeten door hoeveel omzet hij maakte, maar hoeveel klanten hij tevreden maakte. De enige manier om dit te meten is te kijken of de klanten de deur openen met instemmende ogen.

  Vroeger, in Charlie’s jeugd, waren er veel verkopers en werden ze vaak begroet met de nodige nieuwsgierigheid en intrige. Zelfs Charlie’s vader was een prominent verkoper in de lokale gemeenschap en reisde van deur tot deur om een revolutionaire nieuwe grondstof, genaamd elektriciteit, te verkopen. Charlie was gefascineerd hoe zijn vader de ene deal na de andere sloot als weer eens een klant tevreden was. Zijn vader wachtte tot het schemerde, deed dan de lichten aan die door zijn elektriciteit schenen en liet een deurbel rinkelen in de living. Charlie had kippenvel elke keer dat hij die deurbel hoorde.

  Charlie aanbad zijn vader en wilde net zoals hem worden. Tegen de tijd dat Charlie ouder was, had zijn vader al een fortuin verdient. Wie had ooit een idee dat elektriciteit zo populair zou worden. Zijn vader, bescheiden als hij was, kon nu eindelijk z’n droom volgen en besloot een restaurant te openen dat een ontmoetingsplaats zou zijn voor de gemeenschap om zo te genieten van enkele kleine hapjes, dessert en ambachtelijke soda. De oude man gaf het restaurant de naam “Charlie’s” en de deurbel ging met pensioen.

  Hoewel het leek dat een verkoper en zijn deurbel op pensioen waren, had Charlie andere plannen. Hij wilde zelf die deurbel doen rinkelen en zijn eigen klanten tevreden stellen. Na het verkopen van die schattige kleine geschilderde keien ging Charlie in de stad als krantenjongen aan het werk. Charlie bezorgde elke krant feilloos aan z’n klanten, twee op zijn rug en een andere in zijn schoot. Een perfect geleverde krant, direct aan uw deur op tijd.

  De stad besefte al snel dat Charlie het allemaal zou kunnen doen en het was dus niet meer nodig de stad op te delen. Charlie werd de enige echte krantenjongen. Elke dag, als hij na zijn route thuis kwam, had zijn vader heerlijke vers gemaakte desserts klaargemaakt, van alle verschillende smaken. Zijn vader plaatste een krijtbord aan de voorkant van de deurbel waarop hij zijn heerlijke recepten zou schrijven. Er ging geen dag voorbij of Charlie keek naar de deurbel achter dat krijtbord. De bel daagde hem uit. Hij kon de luide ring niet uit zijn hoofd zetten, kon hij zich niet concentreren op school of ergens anders. Hij was helemaal betoverd. De ring van de bel zou nooit uit z’n hoofd verdwijnen! Zijn hoofd draaide als een tol tot op een dag, de derde dag in augustus, Charlie er genoeg van had. Hij verliet voortijdig de school en ging naar huis om de bel weer leven te geven.

  Charlie staarde naar de bel die na jaren achter het krijtbord bedekt was met krijtstof. Hij at een aantal heerlijke en smakelijke gebakjes die zijn vader voor hem aan de kant gelegd had…. het was daar, dat moment. Charlie pakte de grote bel en begon te rinkelen zo hard als hij kon. Het was nu duidelijk voor hem, hij had een echte spirituele ervaring …

  Wordt vervolgd…