Verzending

De kosten die gemaakt worden (dwz picking, packing, verpakking, verzending, etc) omvatten alle kosten om jouw pakketje veilig bij jouw thuis te krijgen.  Hiervoor werkt Agriteca Start-to-Vape samen met samen met de gekende pakjesdiensten. (logo vbn in de banner zijn illustratief) Zij werken helaas niet gratis waardoor de kosten op een of andere manier betaald dienen te worden. De verzendkosten worden duidelijk op het bestelformulier, vóór de betaling, weergegeven. Als u een bestelling plaatst wordt die tussen de 5 en 7 werkdagen verzonden. Naar gelang de snelheid van de payment provider en de snelheid van de post hebt u uw pakje dus normaal gezien binnen de 8 werkdagen.

Verzendinfo’s

Verzendopties

De service kost voor pakketjes in EU is: 6,59 EUR.
De landkeuze is daarom niet van belang.

Retour Herroeping

Om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht vragen we u vriendelijk eerst de algemene voorwaarden door te nemen. Daarna kan u ons een mail sturen (herroeping `{`at`}` agriteca `{`punt`}` com) waarin u ons alle bestelinfo meedeelt. Uw aanvraag wordt dan zorgvuldig behandeld en u wordt zo snel als mogelijk door ons ingelicht met verdere retourinstructies.

Retour Garantie

Om aanspraak te kunnen maken op het garantierecht vragen we u vriendelijk eerst de algemene voorwaarden door te nemen. Daarna kan u ons een mail sturen (herroeping `{`at`}` agriteca `{`punt`}` com) waarin u ons alle bestelinfo meedeelt. Uw aanvraag wordt dan zorgvuldig behandeld en u wordt zo snel als mogelijk door ons ingelicht met verdere retourinstructies.

Verlofperiode

In de zomervakantie zijn we er even tussen uit.

Vrijdag 21/06  is de laatste verzend-dag!! Bestellingen dienen vóór donderdag-avond 20/06 om 22h binnen te zijn.

De shop blijft uiteraard 24/7 toegankelijk. Uw bestellingen worden ergens idlv week 28 uiteraard weer netjes verstuurd.