Verzending

De kosten die gemaakt worden (dwz picking, packing, verpakking, verzending, etc) omvatten alle kosten om jouw pakketje veilig bij jouw thuis te krijgen.  Hiervoor werkt Agriteca Start-to-Vape samen met samen met de gekende pakjesdiensten. (logo vbn in de banner zijn illustratief) Zij werken helaas niet gratis waardoor de kosten op een of andere manier betaald dienen te worden. De verzendkosten worden duidelijk op het bestelformulier, vóór de betaling, weergegeven. Als u een bestelling plaatst wordt die tussen de 5 en 10 werkdagen verzonden. Naar gelang de snelheid van de payment provider en de snelheid van de pakjesdienst hebt u uw pakje dus normaal gezien binnen 2 volle weken.

LET WEL: door de corona-maatregelingen bestellen jullie massaal op het net ! Daarom zijn de pakjesdiensten overbelast, wordt de verzendkost duurder (piektoeslag reeds incl) en zijn leveringen zo wie zo vertraagd! Hou rekening met vertragingen tot zelfs een week ! Gelieve hierin te berusten. Het is helaas niet anders.

Verzendinfo’s

Verzendopties

De service kost voor het verzenden van pakketjes va 20/11/2020 is 8,89 EUR.

Retour Herroeping

Om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht vragen we u vriendelijk eerst de algemene voorwaarden door te nemen. Daarna kan u ons een mail sturen (herroeping `{`at`}` agriteca `{`punt`}` com) waarin u ons alle bestelinfo meedeelt. Uw aanvraag wordt dan zorgvuldig behandeld en u wordt zo snel als mogelijk door ons ingelicht met verdere retourinstructies.

Retour Garantie

Om aanspraak te kunnen maken op het garantierecht vragen we u vriendelijk eerst de algemene voorwaarden door te nemen. Daarna kan u ons een mail sturen (herroeping `{`at`}` agriteca `{`punt`}` com) waarin u ons alle bestelinfo meedeelt. Uw aanvraag wordt dan zorgvuldig behandeld en u wordt zo snel als mogelijk door ons ingelicht met verdere retourinstructies.

Verlofperiode

In de Paasvakantie zijn we er even tussen uit.

Maandag 11/04/22 is de laatste verzend-dag!! Bestellingen dienen vóór donderdag 07/04  binnen te zijn.

De shop blijft uiteraard 24/7 toegankelijk. Uw bestellingen worden vanaf maandag 25/04/2022 weer netjes verzonden.

Wij wensen u en uw familie alvast een leuke paastijd toe !