Start to vape

  Start to Vape is er om je te helpen en bied je de kans
  om rookvrij te zijn vanaf dag 1 !

   

  Jouw kansen

  Stoppen met roken is moeilijk. Dat weten wij. Het is zelfs zo moeilijk dat je met de klassieke tabak stop middelen gemiddeld 5 pogingen nodig hebt alvorens definitief te stoppen. En zelfs daarna is de kans op herval nog heel groot.

  .

  Sessies

  In een Vape sessie, persoonlijk of in groep, analyseert de Vape Coach, samen met jou, je rookgedrag en proberen we je te doen overschakelen op de elektronische sigaret. Wij geven je de juiste voorlichting aangaande de werking van het apparaat, de do’s and don’ts, en laten je de verschillende tabaksmaken testen zodanig dat we de juiste e-liquid voor je kunnen kiezen.

  Begeleiding

  Tenslotte bepalen we samen de nicotine sterkte en proberen we, dmv een tijdschema, het nicotine niveau naar omlaag te halen. Met Start to Vape bouw je je rookgewoontes af en behoudt je je sociale voordelen !

  Het Start to Vape rookstop concept is
  gebaseerd op 3 pijlers !

  Zuivering van de longen

  Bij een traditionele tabaksigaret adem je 4800 chemische substanties in waarvan minstens 250 toxisch en 70 kankerverwekkend. De elektronische sigaret betekent voor de traditionele tabaksroker dan ook een bewezen vermindering van de lichamelijke gezondheidslast.

  Geleidelijke nicotine afbouw

  Voor het vullen van de Agriteca e-sigaret biedt Agriteca e-liquids aan met 4 verschillende nicotine sterktes. Hierdoor kan u uw nicotine verslaving geleidelijk afbouwen.

  Geleidelijke ``handeling`` afbouw

  Nadat de eerste 2 hindernissen overwonnen zijn, biedt de e-sigaret de kans uw handelingsgewoonte af te leren. Niet omgekeerd. Een groot voordeel tov traditionele tabakstopmethode.